Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia.

Najpiękniejszy okres w roku, pełen spokoju i wytchnienia.

To również okres, w którym większość firm organizuje spotkania przy wigilijnym stole. Takie wspólne świętowanie to doskonała okazja do integracji pracowników czy też podziękowanie dla klientów i kontrahentów. Przy pięknie nakrytym stole, pełnym świątecznych smakołyków i wspólnym kolędowaniu, zapomnijmy o codzienności i dajmy się ponieść magicznej atmosferze. Warto więc już teraz zaplanować firmowe spotkanie wigilijne i uniknąć niepotrzebnego pośpiechu i nerwowych poszukiwań.

Przygotowaliśmy dla Państwa IV zestawy cenowe z daniami świątecznymi.

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!

 

MENU WIGILIJNE

SERWOWANE - 100 zł netto/osoba

OPŁATEK

*Barszcz czerwony z uszkami
*Karp smażony na maśle z cebulką, ziemniaczki opiekane, surówka z kiszonej kapusty
*Sernik z brzoskwiniami pod kokosową pierzynką
*Kawa/ herbata/ kompot z suszu/ soki owocowe/ woda niegazowana z miętą i cytryną


MENU WIGILIJNE

SERWOWANE - 120 zł netto/osoba

PROPOZYCJA NR 1

OPŁATEK

*Barszcz czerwony z uszkami
*Karp smażony na maśle z cebulką, ziemniaczki opiekane, surówka z kiszonej kapusty
*Sernik z brzoskwiniami pod kokosową pierzynką
*Kawa/ herbata/ kompot z suszu/ soki owocowe/ woda niegazowana z miętą i cytryną


PROPOZYCJA NR 2

OPŁATEK

*Terrina drobiowa z suszonymi pomidorami
*Krem borowikowy z łazankami
*Pieczeń wieprzowa/pieczarki w śmietanie/puree ziemniaczano-selerowe/warzywa z pary
*Ciasto marchewkowe z mascarpone
*Kawa/herbata/kompot z suszu/soki owocowe/woda niegazowana z miętą i cytryną


PROPOZYCJA NR 3

OPŁATEK

*Pasztet rybny z sosem cumberland
*Zupa krem z cukinii z płatkami migdałowymi
*Sandacz w sosie kurkowym/kuskus perłowy/mix sałat
*Fondant czekoladowy z lodami i owocami
*Kawa/herbata/kompot z suszu/soki owocowe/woda niegazowana z miętą i cytryną


PROPOZYCJA NR 4

OPŁATEK

*Karp w galarecie z rodzynkami
*Krem z białych warzyw z kurkami pod śmietanową pierzynką
*Sola w sosie z gorgonzoli i szpinaku na ziemniaczanym puree/surówka z sałaty pekińskiej
*Panna cotta z sosem truskawkowym 
*Kawa/herbata/kompot z suszu/soki owocowe/woda niegazowana z mięta i cytryną

 

MENU WIGILIJNE BUFET UZUPEŁNIAJĄCY - 79 zł netto/osoba

ZESTAW NR 1

*Półmisek wędlin i mięs pieczonych
*Śledź w śmietanie z cebulką
*Rolady rybne ( dorsz/łosoś/karp )
*Sałatka jarzynowa
*Pierogi z kapustą i grzybami
*Kapusta z grochem
*Rolada szpinakowa z serkiem almette i łososiem
*Kutia z makiem i bakaliami
*Pieczywo


ZESTAW NR 2

*Półmisek wędlin i mięs pieczonych
*Gołąbki z sosem grzybowym
*Karp w galarecie
*Śledzie po japońsku
*Ryba po grecku w cieście francuskim
*Sałatka z tuńczykiem
*Sałatka grecka
*Kluski z makiem
*Pieczywo


ZESTAW NR 3

*Półmisek wędlin i mięs pieczonych
*Paszteciki z kapustą i grzybami
*Śledź w sosie tatarskim
*Wigilijny bigos
*Sałatka pieczarkowa
*Sałatka gyros
*Tortilla z szynką i żółtym serem
*Galaretki wieprzowo-drobiowe
*Pieczywo

 

Kontakt
tel.693 044 077
email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.